Știți, cand sugi la țâța Intact atatia ani, platit din banii securitatii, e greu sa mai stai la privat, fara sa te implici activ. E vorba de recunoștință aici. În plus, așa funcționează agenții acoperiți. Îi lași să stea conservă, îi ajuți să crească în job, ca să își consolideze poziția și intră în funcțiune doar atunci când e nevoie să lovească decisiv.

Așa că tolo s-a lansat într-o ditirambă senilă, în care explică cum nu e normal, că securiștii, că iată, procurorii, practic malaxând același rahat maro pe limba sa care s-au spurcat atâția ani la banii securității.

Asta în timp ce patronul său servea cu încredere securitatea, pe față, în acea perioadă. Asta în timp ce simpatiile sale politice îl au pe Ion Iliescu pe post de tablou de capătâi.

De citit, ca material suplimentar.

Citez de pe DigiFM:

Augustin Lazăr a mai fost confundat o dată – cu procurorul Cristian Aurel Lazăr, în legătură cu semnarea clasarii dosarului în care apărea numele lui Klaus Iohannis.

Cu siguranță sunt niște confuzii complet întâmplătoare și scuzabile. Pentru că așa se lucrează la manual. Arunci mizeria cu lopata, o bagi în capul celor care te cred și te citesc. Un procent mic află despre dezmințire, mai ales dacă nu o publici. Și așa toată lumea știe că Augustin Lazăr a făcut poliție politică și a clasat dosarul lui Johannis. Din niște mici confuzii.

Later edit: A venit și domnul guvernator al deltei să emită opinii pe justiție. TOCMAI EL!!!!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.