În imaginile foarte violente apar cei doi de 2, respectiv 5 ani, care sunt bătuți cu violență de tatăl lor. Părintele filmează întreaga scenă și îi amenință pe copii că îi omoară. Tatăl violent nu se oprește din lovituri, deși copiii plâng și la un moment dat cad din pat din cauza palmelor primite.

Stau și mă gândesc de aseară la chestia asta. Nu pot înțelege, pur și simplu nu pot. Cum să te porți așa cu copiii tăi, carne din carnea ta? Cum să dai în halul ăsta în niște omuleți care nu înțeleg nimic din ce faci tu? Ce pedeapsă ar merita un asemenea rateu biologic?

Și dacă credeți că exagerez cu asocierile cu CpF, nu uitați ce propovăduiesc ignobilii colportori ai vremurilor întunecate. Nu adopțiilor, copiii trebuie să stea în familia lor, nu așa, la orice homosexual. Nu divorțului, femeia trebuie să stea și să își iubească bărbatul, dacă o bate, înseamnă că a greșit. Nu familiei monoparentale, femeile trebuie obligate să caute protecția unui bărbat, pentru că familia e formată doar din soț și soție în fața domnului. Nu avortului, nu contează, important e să aduci pe lume plozi pe care să îi creștinezi. Adevărat, nu o să te ajute nimeni cu copilul, important e că nu ai dreptul de a decide.

Iar astea sunt chestii textuale, copiate din manifestul lor, care a circulat la referendumul rusinii pe toate gardurile. Unde duc politicile astea? La țărani care fac fix ce face moldoveanul de mai sus. Ei fiind cei mai vulnerabili în fața propagandei de acest gen.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.