Zilele trecute, tovarășul Liviu Mihaiu, fostul om al lui SOV, pus în funcție de către Călin Popescu Tăriceanu, ștergea pe jos cu Augustin Lazăr, pe motiv de iată, torționarul comunist unde era. Aplauze furtunoase, iată, spiritul bișnițarilor de la Cațavencu se păstrează. Oare ce-o mai face Sorin Marin? Aaaanyway.

Surpriză, ieri l-a avut invitat, la emisiunea ce o deține la radioul ăla care a dat țeapă tuturor, după care s-a băgat în faliment și pe care l-a redeschis tot Mihaiu, cu același nume, curat și spălat, fără nicio datorie, că aia era pe radioul vechi, nu pe radioul ăsta nou, curat și plin de oameni de nădejde, cum ar fi Dobro, pe maimuțică de la ALDE, fostul său șef direct, Călin Popescu Tăriceanu. Sunt informat că a fost un interviu extrem de dur, în care Mihaiu nu l-a lins în fund pe Călin, ci doar i-a înfipt, ușor, vârful limbii, până în amigdale.

Practic, eu doar voiam să pun poza asta, doar că, fără să vreau, m-am uitat pe contul de facebook ce aparține guvernatorului și am găsit această postare. Deci da? Iată, abuzurile NATO contra sârbilor, vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât, respect tuturor. Citiți și comentariile, să îl vedeți pe tovarășul Mihaiu ce opinii servește muritorilor ce îl ascultă, pentru că are opiniile alea mișto și muzica aia bună.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.