Ieri am avut o discuție iluminată cu un prieten, discuție care a dus la acest post. Noi, pe grupul de Telegram pe care ne pierdem vremea, l-am întrebat dacă a…avut vreo relație carnală cu o tipă. Am primit un răspuns care ne-a afectat emoțional pe toți.

Așa am aflat că nu, nu a avut o relație carnală, ci doar au flirtat, adică s-au oprit la sex oral. Alo, stai, pardon, ce? Da, deci așa am aflat că flirtul, în opinia unora, este doar dacă nu se ajunge la sex normal, în rest, mâna la mnioașcă sau sexul oral sunt doar flirt.

Acum, ce să zic, sunt bătrân, adevărat, dar prietenul acesta al nostru e și mai bătrân, deci nu se aplică. Și, acum câțiva ani, o tipă mi-a explicat că sexul oral făcut de un tip unei tipe nu intră în categoria sex real, deci tipul nu se pune la numărătoare.

So, oameni buni, voi ce părere aveți, unde se termină flirtul? Repet, e o întrebare extrem de serioasă, iar întâmplarea e 100% reală și demonstrabilă cu loguri de mesagerie :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.