Am nevoie de puțin ajutor de la voi, experții in detailing auto si alte chestii.

Honda e o masina minunata, singura mașină care m-a favut sa imi placa sa conduc si sa o dețin. Singurul ei defect, ptr mine, este cotiera. Bine, mai vreau sa ii pun si o navigatie de aia cu android, mai incolo, sa vad unde gasesc, dar ala nu e defect.

Cotiera scaunului, pentru mine, vine pe talie. Ca sa imi sprijin cotul, trebuie sa ma strang spre interior, altfel ajung pe mijlocul masinii.

In plus, suportul de cafea este lejer inutilizabil, gaurile sunt mici si prea putin adanci, nu ai ce tine acolo si nici nu are vreun USB, pentru cei din spate.

Asa ca ma gandesc sa le inlocuiesc cu o cotiera universală, care sa mearga prinsa in prinderile actualului suport de cafele and shit. Pe net gasit niste chestii care nu ma conving cu nimic, review-uri pentru ele sunt distructive, plastic prost si mici ca lungime.

So, help. Stiti vreun loc sa vanda cotiere universale, eventual sa le pot vedea? Poate au si o navigatie android prin vitrina?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.