Va jur, sarcina este cel mai miraculos lucru din lume pentru o femeie. Pur si simplu ii ofera superputeri aproape magice, de nivelul Marvel. Sa va povestesc.
Stateam eu in pat si rontaiam o guma de mestecat. Dupa vreo 2 ore si 5 milioane de baloane, pentru că eu nu pot mestca gumă dacă nu fac baloane, iau guma și o pun undeva, într-un colț, pe măsuța de lângă mine. Și uit de ea câteva ore.

Pe seară, apare nevastă-mea, intră în living și începe să strâmbe din nas. Hmm, miroase a gumă de mestecat în cameră. Eu și uitasem de gumă, habar nu aveam ce vorbește. Miroase a gumă, unde e guma? Și haț, direct spre măsuță, unde o descoperă. Distanța dintre ea și gumă, când a mirosit-o prima oară, minim 6 metri.

Sincer, habar nu am cum reușește, mai zilele trecute îmi descoperise un cotor de măr căzut sub pat, pentru că mirosea incredibil a măr, prin urmare a căutat peste tot până a găsit.

Wonder Woman e mic copil, vă spun.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.