Știu că sunteți invidioși pe mine pentru că mi-am așezat trupul majestuos pe motorul lui Deacon din Days Gone. Dar nu trebuie să fiți triști. Pentru că, dacă vreți, îl găsiți la Promenada, la lvl -1, la scările rulante din partea opusă intrării. Bine, nu cred că trebuie să vă spun cine e Deacon, dacă sunt gameri, ați jucat deja Days Gone și știți storyul.

Ca idee, acesta este motorul original, din joc.

Chiar m-am simțit mișto pe el, dar, din păcate, sunt destul de plinuț, încă, trebuie să mai lucrez la statura atletică pentru a putea arăta la maximum de potențial.

Dar puteți să vă comparați cu mine la cât de bine arătați pe motocicleta lui Deacon. Pentru că:

Câștigă o excursie în Oregon, SUA, și intră în lumea plină de adrenalină din Days Gone! Te poți înscrie realizând o fotografie cu motocicleta lui Deacon aflată la nivelul -1 din Promenada pe care să o postezi pe contul tău de Facebook folosind hashtag-urile #DaysGone și #PlayStationRomania.

Concursul se desfășoară între 9 și 26 mai. Câștigătorul va fi ales prin extragere la sorți și anunțat pe pagina de Facebook PlayStation Romania în data de 28 mai 2019.

Așa că, dacă vrei o excursie în Oregon, mergi la Promenada, faci o poză maxim de șmecheră cu motocicleta, o pui pe Facebook și, cine știe, poate ai noroc. Sau poate mergem împreună, cine știe.

Hai, distracție plăcută.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.