În viață, datorită experienței, am învățat 2 chestii care sunt, zic eu, de bază la o relație.
Dragostea nu este decât la prima vedere. Dacă nu simți fluturași în stomac din prima, orice altceva e fake și nu e dragoste. E prietenie, e milă, e admirație, e ce vreți voi, dar, cu siguranță, nu e dragoste. Așa că, dacă simțiți fluturași în stomac, nu mai stați pe gnduri, că se digeră, faceți mișcarea, șansele ca fluturașii să fie reciproci sunt mari. Teoria mea este că e pe bază de feromoni, prin urmare, dacă sunteți atrași olfactiv, sunteți atrași reciproc.

Și cealaltă chestie, ușor mai tristă, este că nu am întâlnit absolut nicio relație pe termen lung, care se concretizează în căsnicie după 7-8 ani, să și reziste timpului. În 100% din cazuri oamenii stau împreună din comoditate și pentru că le e lene să mai caute, ajung să se căsătorească de gura rudelor, după care își dau seama că se simt încorsetați și ar vrea la libertate.

După care se despart. Și nu e nimic rău în asta. Dar, dacă nu sunteți genul care să vrea să se căsătorească, nu forțați lucrurile doar pentru că vă spun alții să o faceți. NU o să fiți decât și mai nefericiți, plus complicațiile aferente. Prietenei îi scoți bagajele la ușă și o trimiți la mă-sa mai simplu, cu soția nu e chiar așa simplu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.