M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin urmare, EVIDENT, nu e bună.

Și am rămas ușor suprins de o chestie.
Între opiniile juriului și cele ale publicului există un clivaj incredibil de mare. Practic, aseară, juriul a votat complet invers față de preferințele publicului. La finalul punctelor juriului, era pe primul loc piesa Suediei, o mizerie PC, un cântăreț negru cu acompaniament 5 negrese din care 2 cât marele zid a lui Trump și Macedonia de Nord, care era, nu-i așa, foarte curajoasă, de abia își schimbaseră numele.

Eu stăteam și mă uitam ușor strâmb, băi, chiar atât de greșit să stau la capitolul muzică încât preferatele mele, Elveția, Olanda și Norvegia sunt chiar la gară, nimeni nu le apreciază?
Deci Norvegia cred că a primit, brusc, cele mai multe puncte din competiție, aproape 300, pe acolo. De la juriu primise vreo 40, pentru că na, nu era nimic acolo, niciun homosexual flamboaiant, nicio dramă cu grase, nimic. Dacă ar fi fost fair, ar fi câștigat, nimeni nu cred că a mai primit puncte la nivelul ei.

Sau elvețianul, care a fost chiar mișto mișto, cu spectacol drăguț, muzică bună, prezență bună?

Mi-a plăcut drama de la final, unde celălalt preferat al meu, Olanda, era în luptă cu suedezul, care deja împărțea pupicuri prin sală. Și olanda a luat tot vreo 200 de puncte, iar Suedia 95. Vă jur, i-a căzut fața tipului din Suedia, la propriu. Se vedea pe el Dar cum, vai, publicul, cei ce cumpără muzica, nu ne apreciază la fel de mult ca juriile de specialohomosexualitate din lume?

În rest, grețos. Nu mi-a plăcut deloc. Nu mi-au plăcut nici măcar tâmpiții diferiți din Islanda, care au afișat fulare cu Palestine, în cabina verde. Politizare inutilă, la un eveniment fără nicio legătură, doar pentru că e Israel. Deși muzica lor nu a fost rea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.