În parcarea de la Auchan Titan, zi de zi, e un grup de țigănci care agresează clienți, cerșind uneori la modul brutal. Și nu doar ca în imagine, dar când sunt femei tinere sau cupluri, cerșitul se transformă în stalkareală, cu copii împinși în față și umblat după ei până respectivii se refugiază în mașină sau, dacă sunt mai slabi de înger, decartează taxa de vizitator Auchan.

Hai să spunem că înțeleg faptul că centrul comercial nu are decât paznici grași sau bătrâni, care sunt acolo doar pentru că așa cere legea și nu are cine să îi expulzeze. Dar poliția, poliția de ce nu face nimic, în afară de a sta prin parcare și a o freca la rece?

Asta pentru că mi-am adus aminte că, la Comana, au apărut parcangiii, în weekend, care te agresează să le dai bani pentru că sunt acolo și dau din brațe. Mai merge mama mare la Comana, mersi frumos.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.