De când am început să mănânc doar chestii fierte sau gătite la aburi, am început să îi înțeleg pe vegani și bicicliști. Serios. Când mă duc să fac cumpărături și îi văd pe amărâții ăștia care nu mănâncă sănătos ca mine și nu înțeleg importanța unei hrăniri corecte, îmi vine să mă duc la ei și să îi cert, în fața coșurilor pline Criminalilor, nu înțelegeți cât de mult rău vă faceți templului care este organismul vostru? Nu vă e rușine de voi, de familiile voastre, de terra care vă susține?

Dar îmi aduc rapid aminte cât de mult îi disprețuiesc rapid sfătuitorii de genul acesta și mă abțin, prefer să fiu un tip mai bun pentru mine însumi și să salvez lumea pas cu pas, începând și terminând cu mine.
Mă gândeam la asta în timp ce citeam un comentariu în care un tip îmi dădea lecții necerute de crescut pisici.

Ca idee, să știți că Tefalul ăsta de gătit cu aburi este dumnezeul tuturor aparatelor de gen și, dacă știi să condimentezi mâncarea pe care o pui acolo, este INCREDIBIL de delicioasă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.