Hello darkness my old friend

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e prea mică pentru o decizie definitivă. Inaintea lui, Dragnea era livid, sunau catuse la fiecare cuvant pe care scotea, iar fata aia care l-a intrebat daca are bagajele facute este dumnezeu si vreau sa aflu neaparat cine e.

Dar mă uit cum a reușit Dragnea să distrugă cel mai mare partid din românia. Nu știu dacă realizați, dar PSD a venit de la 45 sau 46%, parcă, la 25. Enorm, enorm, o diferență uriașă, bazată exclusiv pe un singur lucru.

Tot ce a făcut PSD a fost doar cu scopul de a-și salva pușcăriașii de la pușcărie. Vizibil, pe față, fără nicio jenă. Cu mizerabili precum Rădulescu sau Ciordache, au făcut totul la vedere, pentru că, așa cum spunea CIordache, adevărul e acela pe care îl spun eu.

Pentru că, altfel, economic vorbind, PSD nu a făcut nimic rău pentru cetățeanul de rând. Pe baza tuturor împrumuturilor și găinăriilor făcute, salariile bugetarilor au mers cum trebuie, economia a crescut pe consum, creditarea e brici, nu e absolut nimic care să scoată poporul pesedist în stradă.

Dar iată, cumva, s-a întmplat. Cursa nebună de a-l scoate nevinovat pe pușcăriașul teleormănean a lăsat urme grave. Și nu doar că a scos la vot enorm de mulți oameni, ci i-a ținut acasă pe votanții lor de suflet. Iar rezultatul se vede pe față.

Este destul de slab rezultatul PNL-ului, pe esrimari, care, practic, de la ultimele alegeri, când a luat vreo 21%, a mai câștigat câteva micuțe puncte procentuale. Puncte destul de mici, în pofida bătăilor în pipotă ale leșinatului de Rareș Bogdan.

Extraordinară, absolut extraordinară creșterea USR-PLUS, creștere care demonstrează că ESTE NECESAR un partid de acest gen și mai arată că fragmentarea opoziției curate, cinstite, este o greșeală și că cele 2 partide trebuie să rămână unul singur, în continuare.

În rest, cum se știe, MUIE Dragnea MUIE PSD!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.