În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților.

Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI ROMÂNI, făceau totul ca lucrurile să se desfășoare cât mai încet, în unele secții chiar la modul 4-5 oameni pe oră, pentru asta stând exact cum stau capetele de cretă când îți dau amendă și copiind, literă cu literă, buletinele oamenilor.

Da, în diaspora se distrug, sub comanda MAE român, voturile românilor. În stilul clasic stalinist, noi vrem, dar voi sunteți prea mulți, nu e vina noastră. Nicăieri, niciunde în europa, nici măcar în nazismul din ungaria sau cehia, statul nu își blochează cetățenii din diaspora la vot. Doar aici au tupeul.

Iar la alegerile prezidențiale era la MAE același securist, Meleșcanu. Același om, coada de topor pesedistă, care pune botniță voinței oamenilor. Chiar nu reușește nimeni să îl tragă la răspundere?

Între timp, la Munchen, poliția locală a luat inițiativa de a înconjura locul cu garduri, declarând acel teritoriu drept consulat român, prin urmare, toți cei din teritoriu au drept de vot. Ia să vedeți ce rapid se mișcă de acum.

Între timp, la Haga, poliția a scos românii din curtea ambasadei cu bastoanele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.