Citeam mai înainte comentariu unui băiat care, cred eu, are un ușor handicap și zicea că el a votat și acum, dar a votat anti Dragnea și s-a săturat de asta, că nu are cu cine vota de atâția ani.

Serios dacă înțeleg.
De exemplu eu. A fost prima oară, în 30 de ani, când am votat din tot sufletul USR-ul. Pentru că am simțit că mă reprezintă și că e ceea ce vreau de la politicieni. Deși i-am criticat de-a lungul timpului, nu sunt TÂMPIT, nu mă aștept ca acolo să fie numai feți frumoși pe cai albi, care să se identifice exact cu ce vreau eu de la viață.

Dacă ai alzheimer și ai uitat că PNL este de fapt PDL și Vasile Blaga e omul din umbră acolo, puteai vota PNL, ca toată lumea bună. Bușoi, Falcă, Gorghiu vă așteaptă voturile cu drag.

Dacă ești psd-st dar nu vrei să fii asociat cu handicapații, deci nu cu veorika, gabi și restul, puteai vota cu Ponta, că văd că au uitat toți cine era pe post de Dragnea acum câțiva ani.

Dacă ești securist, puteai vota cu generalul izmană și candidații săi, generalii Năstase și Iordănescu. Moartea lui Gigină nu e un impediment.

Mai erau și alte partide plus candidați independenți. Cum să spui că NU AI CU CINE VOTA?
Tu cu cine ai votat și de ce?

 

PNL: 10 mandate

Ioan-Rareș Bogdan
Mircea-Gheorghe Hava
Siegfried Vasile Mureșan
Vasile Blaga
Adina-Ioana Valean
Daniel Buda
Dan-Ștefan Motreanu
Gheorghe Falcă
Cristian-Silviu Bușoi
Marian-Jean Marinescu

​PSD: 8 mandate

Rovana Plumb
Carmen-Gabriela Avram
Iulian-Claudiu Manda
Cristian-Vasile Terheș
Dan Nica
Maria Grapini
Tudor Ciuhodaru
Adrian-Dragoș Benea

USR-PLUS: 8 mandate

Dacian Julien Cioloș
Cristian Ghinea
Dragoș-Nicolae Pîslaru
Clotilde-Marie-Brigitte Armand
Ioan-Dragoș Tudorache
Nicolae-Bogdănel Ștefănuț
Vlad-Marius Botoș
Ramona-Victoria Strugariu

*Dacian Cioloș este de așteptat să se retragă, în aceste condiții în Gheorghe Dan Vlad fiind câștigătorul celui de-al 8-lea mandat

PMP: 2 mandate 

Traian Băsescu
Eugen Tomac

UDMR: 2 mandate

Iuliu Wikler
Lorant-Gyorgy Vincze

Pro România: 2 mandate

Victor Ponta
Corina Crețu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.