Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică.

Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem de învățământ de o imbecilitate extremă, sistemul Bologna, transplantat într-o țară comunistoidă, care a garantat accesul la bani pentru cei ce dețin diplome doctorale. Prin urmare, ca să înțelegeți, Marie Curie, Stephen Hawking sunt colegi, da, cu Robert Negoiță, Gabriel Oprea, Victor Ponta și da, Cristiana Sîrbu.

Câte doctorițe de astea care nu știu să scrie cunosc, eu să fiu sănătos. Femeile nu au nicio vină, profită de un sistem care permite asta. Plătești doctoratul, plătești îndrumătorul de doctorat, plătești lucrarea, o susții cu o comisie plătită și ea și aia e, la final ai 50% în plus la salariu pe tot restul vieții. Sau te duci și te angajezi într-o țară UE, unde un doctor în știința respectivă este cineva respectat și bine plătit, pentru că înseamnă că este, CU ADEVĂRAT, un om de știință, un cercetător, cineva care a inovat și a adus lumea un pas mai în față decât era.

Doar că la noi majoritatea sunt cristianesîrbu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.