Noutăți de la clever
Vrem să-ți oferim un serviciu cât mai bun și să eficientizăm atât timpul tău, cât și pe cel al șoferilor. Din acest motiv, începând cu data de 11 iulie, în cazul în care faci o comandă și nu reușești să ajungi la mașină în timp util, vei fi taxat automat cu 9 lei.

Nu uita! Șoferul te poate aștepta până la 3 minute, începând din momentul în care ajunge la punctul tău de plecare.

Sfaturi pentru tine
◾În cazul în care intervin anumite lucruri neprevăzute și există posibilitatea să nu poți onora comanda, îți sugerăm să îl informezi din timp pe șofer, prin intermediul chatului.
◾ În momentul în care plasezi comanda, te rugăm să te asiguri că poți coborî la timp pentru a evita astfel de situații.
◾ Pentru a evita blocajele de trafic, nu lăsa șoferul să te aștepte mai mult de 3 minute față de timpul pe care l-a estimat deja.

Fii fără griji!
Dacă șoferul nu a ajuns la locația ta de comandă sau dacă ajunge mai devreme decât timpul estimat de aplicație, nu vei fi taxat. Pentru alte cazuri, scrie-ne la support@clevertaxi.com

Această taxă se aplică doar în cazul curselor cu plata în aplicație. Astfel șoferilor le este plătit durmul parcurs până la locația ta și au un motiv în plus pentru a prioritiza comenzile cu plata în aplicație.

Nici măcar nu vreau să comentez diversele situații în care șoferul întârzie, nu ajunge etc. Întrebarea mea este Dacă șoferul întârzie 3 minute peste ora estimată, mie de ce nu mi se scad 9 lei din totalul cursei? Pentru că eu, clientul, poate întârzii undeva din cauza lui. Sau vorbim de forța majoră, dar care forță apare doar pentru șofer, la client e minoră?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.