Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația.

Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost nici Ozzie, nici Rolling Stones, ci doar un băiat simpatic care cânta manele de succes, care acum au priză extrem de bună la petrecerile de șoareci corporatiști. ITS MAAAAAI LAAAAIF, NAU OR NEVĂ! După care plecăm rapid acasă, că luni avem de dat rapoartele alea extrem de importante.

Am fost la fel cu Sandra, stați liniștiți. Pentru că, în clasa a 9 a, era cea mai tare chestie din lume, mi-a rămas mie în cap că îmi place. Știți, gagicile de pe vremea aia căutau imaginea Sandra lookalike. Și m-am dus la concert Sandra, la Sala Palatului. Unde Sandra, grasă cât mine, a făcut playback jenant, de m-a făcut să mă ridic de pe scaun și să mă duc naibii să îmi tratez bătrânețile.

Și cam aia a fost.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.