Oamenii mor oricum, și cu, și fără sistem. Acum dacă a picat sistemul se întâmplă cele mai mari nenorociri de pe planeta Pământ în România?
Declara zilele trecute Daniel Osmanovici, purtătorul de cuvânt al CNAS, în timp ce mințea că sistemul e căzut din cauză că e cald și nu merge un UPS, știind în mod exact de ce nu merge, de fapt.

Citiți, de fapt, de ce nu merge de 3 săptămâni sistemul cardurilor de sănătate.
Data viitoare, când tu sau cineva din familia ta, grav bolnav, va fi trimis acasă de la spital, pentru că nu merge sistemul, amintiți-vă că e din cauză că Teamnet, firma care, alături de Siveco și Asesoft, au futut absolut toate sistemele informatice din românia, pentru că patronii lor infractori au intrări peste tot, lasă anumit sistemele informatice să cadă, pentru ca să își poată încasa șpaga sau taxa de protecție.

Când, bolnav fiind, vei merge la medicul de familie să îți iei rețeta, fără de care nu supraviețuiești, și vei fi trimis acasă, pentru că nu merge cardul de sănătate, adu-ți aminte că e din cauză că Teamnet vrea un pic de șpagă ca să îl facă să meargă. Știți cum e, angajații au, probabil, asigurări private, patronii nu se tratează în țară, cui să îi pese de mizeria aia de săraci?

În rest, totul e minunat. După toate gherlele, mizeriile astea de companii iau, în continuare, toate contractele de IT ale statului. Așa cum Teldrum, firma lui Dragnea, aflată în insolvență, ia contracte de zeci de milioane de la stat, pentru diverse.

E bine, tovarăși, e bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.