Nu, serios, mizeria asta devine o glumă cam retardată. De 3 zile, în fiecare dimineață, când ți-e somnul mai dulce, începe să sune mizeria aia de RO-ALERT, care mă anunță că nu trebuie să fac nimic, e doar un test. Desigur, pe iOS-ul nevestei, pe android am tăiate toate tâmpeniile astea. Același lucru e valabil în cazul testelor lunare cu sirene, care sună de nebune la cele mai dragi ore din zi.

Întrebarea e, știe vreunul din voi ce ar trebui să facă când sună roalert sau sirenele? Nu de alta, dar sirenele alea au și ele un cod prin care sună și, când sună, trebuie să te duci spre cel mai apropiat adăpost din zonă, cel puțin așa am citit eu, acum vreo câțiva ani.

Știe careva unde e cel mai apropiat adăpost? Cunoaște cineva codurile de alarmă ale sirenelor, ca să știe când e atac aviatic, atac chimic, atac rusesc sau atac câtă frunză și iarbă?

Da, așa mă gândeam și eu.
Ah, și mesajul e scris de analfabeți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.