Cu ocazia audierii inregistrarii discutiei telefonice intre operatorul 112 de la nivelul IPJ Olt, Ag. Sef Principal Florescu Vasilica Viorel si victima, s-a constatat ca politistul a avut o atitudine refractara fata de aceasta fara a da dovada de solicitudine si neimplicandu-se in obtinerea de date care sa conduca la identificarea locatiei unde se afla persoana apelanta

Agentul șef Principal Florescu Vasilica Viorel a stat de vorbă, prin intermediul 112 cu un copil care urma să fie ucis și cerea ajutor. Agentul șef Principal Florescu Vasilica Viorel avea ca obligație de serviciu să salveze acel copil, aceasta e meseria lui, pentru care e plătit. Agentul șef Principal Florescu Vasilica Viorel a fost refractar la cererea de ajutor a copilului. Agentul șef Principal Florescu Vasilica Viorel este complice la crimă, este unul din autorii morali direcți ai aceste omucideri.

Ce va păți Agentul șef Principal Florescu Vasilica Viorel pentru complicitatea la uciderea unui copil? Probabil nimic. Nu există pedepse în lege pentru așa ceva. Avertisment, maxim 10% pentru 3 luni, ceva de genul. Iar Agentul șef Principal Florescu Vasilica Viorel se va întoarce la postul său, garantat de stat și, dacă nu îi convine, va da statul în judecată și va primi cei 10% înapoi, eventual cu despăgubiri.

Iar vecinii Agentului șef Principal Florescu Vasilica Viorel îl vor saluta respectuos în continuare și nu îl vor scuipa în gură, de fiecare dată când îl văd. Știți cum e, ce a căutat fata la autostop? Sigur i-a plăcut și ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.