Mă gândeam că aș putea scrie o replică la acest articol al Maddamei, articol care a avut ceva succes la vremea lui și a stârnit destule polemici, de a trebuit, din cauza voastră, să o fac administrator de site, așa de bună a fost. Așa că să vă spun eu de ce cred că înșală bărbații.

1. Plictiseala. Oamenii uită că statul împreună nu înseamnă doar sex, copii, muncă și probleme. Nu mai simt nevoia de a-l surprinde pe celălalt, nu mai schimbă pozițiile sexuale, s-au săturat să o convingă că sexul anal nu e chiar cel mai rău lucru posibil, s-au săturat să o vadă doar gospodină, cu părul încurcat, sau obosită, sau cu paracetamol, sau pe ciclu, sau sau sau.

2. Vârsta și nesiguranța. Îmbătrânim. Toți. La un moment dat veți îmbătrâni și voi. Și, ca un ultim zvâcnet înaintea senectuții, unii dintre voi vor vrea să știe că încă mai sunt atractivi pentru sexul opus, că încă mai pot vrăji o femeie, că încă se mai scoală, că încă se mai poate. Iar instinctul acesta poate fi mai puternic decât orice instinct de monogamie.

3. Lipsa maturității la vârsta la care trebuia să fie demult. Bărbații sunt, în majoritatea cazurilor, mult mai imaturi decât partenerele lor de aceeași vârstă. Au avut o relație cu femeia, a fost ok, au și locuit împreună, ea a făcut totul ca el să se simtă ca acasă, el nu a simțit lipsa mămicii, cineva i-a spălat hăinuțele și i-a strâns chiloții aruncați prin casă, mâncărică a fost, se putea și mai bună, dar ce să faci, totul bine. Așa că se simte liber, fericit, nu contează că face sex cu alta, el tot acasă vine, Eu pe tine te iubesc, iepuraș, de ce nu înțelegi asta și să treci peste, să o luăm de la capăt? Desigur, dacă partenera sa ar veni acasă plină, pe interior, de iubirea altuia, s-ar simți mai trădat decât dacă nu îi punea mami pachețel la facultate.

4. O copilărie de rahat. A trăit într-o casă unde părinții se abuzau reciproc și amândoi pe el. A crescut să ajungă un adult relativ sănătos, psihic, dar cu o frică continuă de o relație, pentru că îi este frică să nu ajungă ca părinții săi. Și atunci, în momentele în care este cel mai fericit în relația sa, se pedepsește și calcă strâmb, anumit, ca să își reteze orice șansă de a distruge și viitorul alte persoane.

5. Lașitatea. Nu o mai iubește, probabil de mult. Dar îi e frică să îi spună. Se minte că astfel o protejează, că așa protejează relația, familia sau poate copiii, dacă există, dar de fapt, e doar laș și îi este frică. Și atunci, în lașitatea sa, face și mai rău decât dacă ar fi avut verticalitatea de a spune Gata, aici se termină tot.

6. Impulsul sexual. Întâlnești femeia perfectă, în mintea ta. Vă aliniați pe toate planurile, vă înțelegeți gândurile, totul este așa cum crezi că sunt iubirile din filme. Faceți sex, tensiunea dispare și, de fapt, realizați că nu aveți nimic în comun cu ea, ci doar creierul v-a jucat feste amândurora, în dorința voastră de acuplare. Din păcate, e târziu și tocmai s-a distrus o relație.

7. Grupul de prieteni care îl înconjoară. Poate îi știți și voi. Cei care au copii, dar merg la curve, pentru că mersul la curve nu e înșelat, tu doar te descarci. Și care îi îndeamnă pe toți cei din jurul lor să încerce, să meargă, să o facă, nu e nimic important, e doar ceva fizic, animalic, oamenii nu sunt făcuți să fie monogami, dacă ea nu înțelege, e problema ei. Aici, iarăși, inacceptabil ca ea să nu fie monogamă.

8. Așteptări ușor neconforme cu realitatea. Mulți bărbați se consideră perfecți. Serios, nu râdeți. Așa, cu burtă, chelioși, cu 13 cm în pantaloni, se simt zei. Și așteaptă ca partenera lor să se ridice singurică pe acel piedestal alături de ei, în toate. Și ca sex, și ca prezentare artistică, simț al umorului, tot. Și dacă nu găsesc asta, în completitudine, avem o problemă, pisi. Trebuie găsită perfecțiunea.

9. Egoismul. E ceva etern valabil la toți oamenii. Eu vreau să fiu fericit, merit să fiu fericit, nu îmi pasă atât de mult de sentimentele altora, dacă nu sunt acceptat așa cum sunt eu, nu aveți ce căuta în viața mea.

10. Răzbunarea. Oh, copii, răzbunarea este cel mai bun motiv de sex și cea mai bună răsplată. Orice ar zice oricine, răzbunarea este, oh, da, cea mai bună. Dacă credeți că vă puteți răzbuna pe parteneră prin asta, pentru un motiv asemănător, faceți-o.

MERITĂ!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.