Am observat un val de furie ultragiată pe net, din două chestii. Că Veorika a propus să înceapă școala pe 16 septembrie și că a declarat război împotriva crimei.

Vă rog eu, lămuriți-mă și pe mine, ca de la revoluționar la revoluționar, ce e rău în asta? Adică, eu am început școala ÎNTOTDEAUNA pe 15 septembrie. Toată lumea știa când începe, nu se anunța în fiecare an, era un fapt, școlile se deschid pe 15. De ce acum brusc, e ceva rău. Dacă anunța sau cerea Cioloș asta, era bine?

Aia cu războiul împotriva crimei la fel. Prim ministrul anunță angajamentul total împotriva crimei, bula de facebook e huoooooo, ce de căcat. Nu, serios, ce ar fi trebuit să spună sau cine ar fi trebuit să anunțe așa ceva?

Întreb serios, pentru că observ că se tot întreține și se perpetuează o atmosferă de ură completă și continuă, deși nu există o bază pentru asta. Dacă nu mai e Muie Dragnea, e muie orice, doar să fie muie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.