Ieri, Ficusul Inimilor Noastre și-a lansat candidatura la președinție, sub sloganul de mai sus. Desigur, a bătut câmpii despre toate alea, cum va face și va drege și cum va rupe norma imediat cum reușim să îl scăpăm de PSD și vin la putere băieții lui, etc. Cuvinte mari, largi, goale, rostite prost și sacadat, fără substanță și fără nimic. Evident, nu a omis să se cațere și el pe cadavrul Alexandrei Măceșanu și să explice chestii despre cazul Caracal.

Dar stai, că mi-am amintit. Mi se părea mie cunoscut, de undeva, sloganul ăla cu Pentru o Românie normală, dar nu știam de unde să îl iau.

Păi cum de unde? Este mesajul CpF transmis cu ocazia votului rușinii, când ortodocșii au vrut să bage libertatea la pușcărie, pentru că credința lor e mai tare decât credința altora.

Toată lumea pro CpF a votat Pentru o Românie Normală. Serios, nu glumesc, ăsta a fost sloganul lor, toți cei care au ieșit de la vot au declarat EXACT asta.

Ce-ai făcut, Klausică?
Ca idee, sloganul ăsta obosit l-a folosit și în 2014.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.