Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil.
În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează.

Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e făcut de niște băieți cu handicap ușor, ușor, așa că, dacă tu bifezi EXCLUSIV livrat de emag, ei tot o să îți dea rezultat din marketplace, pentru că acel search făcut de băieți cu handicap ia ca unitate de măsurare prețul, iar băieții din marketplace urmăresc prețul emag, bagă la ei cu 10 bani mai puțin și gata, sunt în față. Dar tu, client, ești băiat deștept și treci lejer peste handicapul băieților de la programare și intri pe produs, iar dedesubt vei găsi și produsul livrat de emag, probabil cu 10 bani sau un leu mai scump.

Și cam asta e tot, la livrare ceri Sameday livrare a doua zi, costă 9 lei, dacă nu cumva oferă ei deja opțiunea, gratuit și primești, a doua zi, produsele.

Nu-i așa că vă simțiți de parcă ați fi fost la o sesiune de training NLP și sunteți, deja, mai buni, mai adevărați??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.