Privind poza asta, am realizat că, de la distanță, nu mă pricep deloc la oameni. Pentru că, mie, mi-au plăcut foarte mult, când evoluau, și Bogdan Argeș Vintilă, și Tudor. Despre Tudor am aflat că e mai puternic în rugăciune decât însuși Becali, ceea ce e greu de crezut, că va face o biserică în baza de antrenament a FCSB, că a interzis televizoarele pentru fotbaliști și că umblă în portbagaj cu televizorul de acasă, ca nu cumva familia lui să fie tentată de asemenea păgânătate.

Iar Bogdan Vintilă Argeș, cum intenționat i-a pocit numele oierul împuțito-parvenit de la FCSB, a anunțat că vine la oastea credinței și că a găsit aici tot ce era nevoie pentru asta.

E o imagine hândă a echipei cu care am ținut. E o ușoară demonstrație, o simulare de ecosistem, a ceea ce ar ajunge o societate pusă la cheremul exclusiv al religiei. O echipă de fotbal este ținută sclavă, efectiv sclavă, cu bani, în întunericul ocultismului și în disprețul oricărei umanități.

Nu, evident, nu mai țin cu FCSB, oricum, FCSB nu e Steaua. Chiar dacă ar fi, nu aș putea ține cu sfântul duh din băsinile becaliene, ghidate de nasul fin al arbitrului Tudor. Nu aș putea ține cu un simulacru de echipă, unde un cioban jegos decide tot ce se întâmplă pe teren, pentru că banii îți dau, automat, și cunoștințele necesare în orice domeniu. De altfel, FCSB este, evident, pe ultimul loc, la bătaie cu echipa unui alt infractor, Dinamo.

Dar sunt foarte curios, printre voi, mai sunt steliști, foști steliști, oameni care încă să țină cu FC Capela Oilor? Vă place ideea de Steaua din L4? Ați fi capabili să o susțineți, doar datorită numelui?

Sunt foarte, foarte curios.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.