Dacă aveți mașină, știți că cel mai greu pe lume este să găsiți un service bun. Nu mai zic că eu am tot trecut prin asta, în ultimii ani, ultimul băiat de service de încredere nemairăspunzându-mi la telefon, la un moment dat. Și eu nefiind cicălitor, să ne înțelegem.

Dar iată, după o recomandare de la colegul meu mai negru, am ajuns la Tornado. Service-ul este fix înainte de RIN, cum mergi spre Berceni, pe stânga.

Acolo îl căutați pe Cristi, care este magician, după care nu mai aveți treabă, aveți încredere că vă rezolvă.
Nu, serios, problema la service este încrederea. Am fost la alții, înainte de Tornado, mi-au dat estimarea de preț după 8 zile și au început propoziția cu Sper că stai jos, că a venit estimarea. Adică așa cum te simți la orice mecanic.

De exemplu, eu aveam probleme cu închiderea centralizată. Un actuator pentru Honda costă vreo 600 de lei. Aveam nevoie de 3. Până și de la dezmembrări mi le dădeau cu 200 de lei bucata. Cristi mi le-a pus cu 50 de lei bucata, unele aftermarket. Putea să mă ardă ca pe bobocel, eu știam de prețurile alea mari, venisem pregătit pentru ele. Dar iată că nu. Și nu, nu știa cine sunt.

Așa că da, dacă aveți nevoie de un service mișto, cu oameni mișto, mergeți cu încredere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.