Din când în când, mă întâlnesc cu câte un fan, prin oraș sau aiurea, în momente de astea de om normal, nimic festiv, când sunt în șlapi și pantaloni scurți, iar oamenii rămân uimiți, dar vai, Cum de mănânci mizeria asta de la Diner Food? Cum de cari sacoșe cu cumpărături? Cum de împingi căruțul la Ikea? Și alte de astea.

Băi, oamenilor, posibil să mă confundați cu cineva. Eu nu sunt vedetă, nu sunt figurant, nu posed bășini decât dacă mănânc lapte, pentru că am intoleranță la lactoză și, în general, nu am nimic din caracteristicile vreunui vedet. Stau într-un apartament de bloc, conduc o Hondă veche, mă distrez cel mai bine cu familia mea, am prieteni cât să îi număr pe degetele de la o mână și am bani cât să nu îmi fie frică de ziua de mâine.

În rest, cum ziceam, un gras normal, cu obiceiuri normal.
Și pentru săracul de ieri, care mă întreba Dar cine ești tu? Prietene, sunt tipul ăla celebru, sau, cel puțin, mai celebru decât tine, pe al cărui site vii tu să îl întrebi dar cine ești tu.

The end.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.