Uite de asta

Comuna Păulești, județul PrahovaRomânia trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem.

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 3 septembrie 2019

Este vorba despre Lucian Rădulescu, consilerul deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher. Surse din PSD spun că este și protejatul politic al președintelui PSD Ploiești, viceprimarul Cristian Ganea. Lucian Rădulescu este și director adjunct la CSM Ploiești, un club sportiv măcinat de scandaluri financiare, pe bani publici. Scenele din trafic s-au petrecut cu o zi în urmă, la Păulești, în jurul orei 16.30. La 17.30, Lucian Rădulescu a sunat la 112 (informație pe surse), reclamând că a fost victima unui abuz al polițiștilor, care i-ar fi reținut actele ilegal, nespecificând însă că el plecase de la locul disputei cu agenții.

Aflând că polițiștii sunt la secție, Rădulescu s-a dus după ei, continuând să aibă atitudinea recalcitrantă. Un ofițer a sesizat că Rădulescu emana halenă alcoolică, așa că a decis să-l testeze cu etilotestul. Rezultatul: 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Se întâmpla însă la ora 18.00, respectiv la o oră și jumătate după scenele de la Păulești. A fost și momentul în care s-a calmat și și-a recunoscut vinovăția.

Lui Lucian Rădulescu i-a fost reținut permisul de conducere, fiind sancționat contravențional pentru injurii și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În punctul de vedere exprimat de Lucian Rădulescu pentru observatorulph.ro, acesta susținea că ”Am fost vânat, îmi pare rău pentru limbaj!”, însă nu menționa nimic despre alcool.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.