Am văzut la Prințesa Ardealului și mi-am amintit de acest subiect. Nu înainte de a râde strâmb de faptul că am ajuns să nu mai avem voie, dragă doamne, nici reclamă să ne facem, pe banii noștri, pentru că, nu-i așa, apar gardienii dreptății. Nu se poate, noi nu avem voie să avem reclamă, nu avem voie să ne facem reclamă, trebuie să stăm dârji și drepți, că ne hrănesc copiii băieții care ne sponsorizează pe Patreon. (ca idee pentru cei cu cont de patreon, dacă aveți și cont de payoneer legat, în ultima lună payoneer mi-a furat, la propriu, banii și nu am ce să fac, mi se mulțumește pentru încredere și răbdare)

Așa, revenind.

Dacă vă uitați în poza de mai sus, un site, nu știu a cui este și, cu siguranță, nu îmi pasă, a preluat o postare de la G4Media și a dat-o sponsorizată, pe facebook. Pentru că subiectul, cel mai probabil, cadra cu situl, prin urmare, au profitat de asta, au luat content gratis și l-au promovat.

La rândul meu, zilele trecute, un anonim de la USR, deranjat că nu sunt un userist cu acte, gata să moară pentru adevărul sublim al domnului Barna, mi-a bătut obrazul că un alt site mi-a promovat un text.

În primul rând, eu sunt curios câți s-au dus în comentarii la G4Media să le bată obrazul Ce faceți, bă băieți, vă promovați la inamici, păi se poate? Sau, și mai mișto, câți trimit mailuri și comentarii ziarelor online, când apare publicitate de genul electoral? Gata, nu mai sunt citiți pentru că au reclame?

În al doilea rând, cât de tâmpit să fii să vii să mă cerți pe mine că îmi promovează articolele diverse entități de pe internet? Dau în Dăncilă, dau în Klaus, cu sete, pentru că este o mizerie, dau în Barna, pentru că îl ține în brațe pe nazistul Cacamitru, ofer subiecte tuturor părților, în aceste cazuri, fără a fi partizan cu nimeni, doar, EFECTIV anti-Johannis.

Nu e o vină a mea că dețin unul din cele mai bune situri din românia, nu e o vină că scriu foarte bine și, din cauza asta, sunt unul din cei mai citiți români, ci sunt niște calități de care unii, iată, profită. Dacă îmi convine sau nu, e altceva, dar cât timp nu am cum să afectez în vreun fel problema, îmi este indiferent.

Mi se pare anormal să mă cobor în a explica asemenea lucruri, dar am zis să o fac pentru a înțelege și voi, pe viitor, de ce comentarii legate de acest subiect, vă vor fi șterse, iar dacă vor fi pe facebook, veți fi blocați fără nicio jenă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.