Băi, știu că nu e de râs, dar nu m-am putut abține.

După ce au fost solicitați să compare rămășițele din pădure cu mostrele ADN prelevate de la mama și tatăl Luizei Melencu, dar și cu cele luate din casa familiei Melencu anchetatorii au descoperit că tatăl fetei nu este tatăl ei biologic, au anunțat România TV și Antena 3. Deși conform unor informații pe surse rezultatul a fost comunicat mamei Luizei, căreia i se cere o nouă probă, Monica Melencu neagă totul.
„Asta sună a șantaj din partea procurorilor. Eu am stat 20 de ani cu el și am doi copii. Dacă eu știu că e tatăl biologic al copilului, asta sună a șantaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac”, a declarat mama Luizei Melencu la România TV.

Discutam cu cineva acum vreo 2 luni și mi-a picat în mână un raport de la IML, raport care spune că 25% din tații români nu sunt, de fapt, tații copiilor lor. La vremea respectivă am râs, evident, e un procentaj din cei care solicită testul genetic și nu cred că e valabil la nivel de țară.

Dar totuși.

Vă dați seama ce lovitură e pe omul ăla? Brrrr….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.