Citeam lista de posibili premieri de la Vali și mă gândeam, de fapt, cât de nasoală este pentru Veorika moțiunea de cenzură.

Veo, în acest moment, cumulează vreo 3 funcții. Președinte pesede, prim ministru și candidat la prezidențiale. Și, culmea, cea mai nasoală dintre funcții e aia de prim ministru.

Pentru că ABSOLUT orice ar face, indiferent cât de bună ar fi măsura pe care ar lua-o, ca prim ministru, este complet atacabilă și, desigur, este atacată din toate părțile, de toată lumea. Dacă măsura e proastă, evident, măsura e proastă. Dacă măsura e bună, evident, e o măsură populistă, nejustificabilă economic, nu îi pasă nimănui etc.

Desigur, propunerea de scutire de impozit pe venit, care vine de la idolul nostru, Dan Barna, este o propunere bună, minunată, justificabilă economic și tot ce vrei. Nu, desigur, nimeni din cei ce au rămas în țară și au muncit, au plătit impozite la sânge, fcând cărări la anaf, nu va fi supărat, e normal, veniți, frați ai noștri înfrigurați, avem nevoie de voi.

Prin urmare, dacă Veo nu mai e prim ministru, o să rămână doar candidatul Viorica Dăncilă, care poate să participe în campanie și, ce e mai important, îi lasă fără obiectul muncii pe KW și Barna, care nu mai au cum să o acosteze pe persoană fizică, iar viitorul guvern va fi aprobat tot de ei, deci reproșuri zero.

A, desigur, va rămâne greaua moștenire, așa cum a rămas de fiecare dată. Doar că, din momentul investirii noului guvern, rolurile se vor schimba, iar pesed va trage în ei cu toate tunurile.

Vin vremuri interesante, să știți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.