Citeam ieri, dar nu mai țin minte exact unde, despre cum înfierau unii pe animalele care poluează atmosfera folosind centrale termice de apartament, când există atât de minunata termoficare de oraș, la care nu trebuie decât să te legi ca să beneficiezi de ea.

Trecând peste absurdul afirmației cu termoficarea și despre cu de abia aștept eu să dea drumul la căldură în casa MEA în funcție de cum vrea cel mai sărac pensionar din bloc, am o singură chestie de remarcat.

Am locuit, în viață, în 4 țări diferite. Italia, Suedia, UK și Germania. Locuit, nu mers în concediu 2 zile. Nicăieri, NICĂIERI nu am întâlnit acest minunat concept de încălzire centralizată de undeva. Peste tot, în ABSOLUT toate locuințele în care am stat, exista centrală termică proprie.

Și serios, nu m-am interesat, dar sunt aproape sigur că nu există CET Sud Londra.
Mi-am adus aminte de asta gândindu-mă cum se trezește simțul datoriei în fiecare rupt în cur român și nevoia de a salva planeta, evident, prin alții.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.