Întotdeauna, la români, politicienii sunt de vină și, ce e mai important, trebuie să se facă chestii. Nimeni nu face nimic, doar semnalizează că trebuie să se facă.

Desigur, toți suntem #rezist, vrem schimbare, muie Dragnea, dar când cineva ia atitudine împotriva sistemului, este imediat acoperit cu flegme chiar de către cei care ar beneficia de asta.

Eleva care a reclamat fondul școlii este hărțuită tot timpul de către părinți și profesori.

Roxana Şerban a povestit la ce nivel au fost atacurile: „Eu nu ştiu cum o să trăieşti cu gândul că pe diploma ta de absolvire o să ai trecut Liceul Teoretic Traian, pentru că l-ai târât în nori şi m-ai târât şi pe mine în noroi” sau „Tu cum îţi permiţi să vii aici să-mi faci reclamaţie dacă tu n-ai contribuit cu sume de bani pentru asigurarea pazei?”

Eleva susţine că i s-a cerut revocarea din funcţia de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administraţie, iar șefa comitetului de părinţi, care este si cadru didactic, ar fi ironizat-o de faţă cu toţi colegii.

„Persoana care pot spune că s-a remarcat a fost doamna Samulescu, preşedinta Asociaţiei de Părinţilor din Constanţa. A început prin a aduce, pot să spun, atacuri domnişoarei Roxana Şerban, care, personal, nu mi s-au părut ok”, povesteşte o elevă.

Roxana Şerban, elevă: „Asta a durat o oră şi mereu s-a poziţionat într-o superioritate. Când o întrebam ceva îmi tăia replica sau o-ntorcea, evita răspunsul şi când am întrebat-o de soluţii efectiv a tăcut şi a revenit, din nou, la atacuri”.

Da? Profesoara Sămulescu, dată în vileag că orchestrează o ilegalitate interzisă în mod expres, în loc să fie concediată din școală, fiind și profesor acolo, conduce lupta împotriva elevului care a avut neobrăzarea de a scoate capul din noroi.

Iar părinții, PĂRINȚII sunt și ei împotrivă și luptă împotriva copilului respectiv. Totul pentru a putea da bani la școală.

Serios, e de râsul curcilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.