Știți de ce america îl are președinte pe cretinul portocaliu?
Fix în campania electorală, procurorul general al US s-a gândit că e momentul să investigheze niște așa zise scurgeri de securitate în mailurile lui Hillary Clinton. Hillary era în fața tâmpitului moronic cu mult, după declanșarea investigației, s-a dus ca piatra în jos, mașina de publicitate a retardului a preluat mesajul și a făcut-o praf peste tot. Luna trecută, biroul procurorului general a anunțat închiderea investigațiilor, faptele nu există, chestii de astea care o exonerează pe Hillary, dar nu ajută cu nimic, după ce au distrus totul.

Recunoașteți ceva aici, în faza cu investigația Rise?
Faptele pe care le “investighează” băieții, oferind scurse de la servicii, nu sunt fapte noi, ci acțiuni care au fost cercetate inclusiv de DNA. Nu exista nicio justificare pentru apariția acestor DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE care, de fapt, au mai fost în presă, mai ales în campania electorală, când este EVIDENT că influențează alegerile. Credeți că băieții de la Rise sunt atât de handicapați social încât să nu realizeze că “materialele” lor vor fi preluate de toți adversarii lui Barna și transformate în capete de acuzare? Mă îndoiesc, dar ce bine ne simțim, vezi bă, munca noastră nu e degeaba.

Contează dacă, peste o perioadă, investigația in rem REÎNCEPUTĂ la sesizarea băiețașilor Rise, va da NUP și se va constata că Barna nu are nicio vină? Evident că nu, și-a atins scopul, a scos din cursă unul din candidații cu șanse la președinție, este suficient.

Normal, declarațiile Rise sunt pline de virginitate. Noi doar am adus faptele la vedere, opinia publică își spune cuvântul, publicul are nevoie să știe. Nu, normal că nu am intenționat să ne implicăm în campania electorală, apariția “investigației” este doar coincidentală cu campania, justiția nu se împiedică de asemenea lucruri. Și uite-așa, avem un tip care a cumpărat, demonstrat, case cu acte false, tip care merge spre președinție relaxat, nestingherit de nimeni, și un tip care, în fața justiției nu a făcut nimic, în acest moment, dar care e investigat jurnalistic și nepărtinitor.

Right.

PS: Știu, sunt un userist jegos. Aș fi scris asta și dacă era vorba de KW sau Dăncilă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.