A ieșit aseară femeia aia de la liberali, Turcan, căreia cineva i-a greșit rău de tot multitudinea de operații estetice (uitați-vă cu zoom la nasul ei, să vedeți cât de tăiată cu drujba, strâmb și greșit este) și a declarat că este evident că Viorica este foarte proastă și nu are ce căuta într-o discuție cu minunatul nostrul președinte, domnul președinte o arde la firul ierbii, ca să citez.

Tot ce pot să spun este că bine că Viorica nu a fost proastă când a numit-o prim ministru și i-a numit guvernul, e proastă acum, când nu se ridică la nivelul lui și are de făcut întâlniri la firul ierbii, să o plimbe pe carmenica.

De fapt, omul este pur și simplu nesimțit și arogant, așa cum a fost 5 ani. Și refuză orice întâlnire față în față pentru că, până mestecă el 5 fasole ca să zică un Ddddddoooooooooooaaaamnăăăăăă, șterge Veo pe jos cu el de nu se vede.

Sper din suflet să se ardă masiv, din cauza nesimțirii ăsteia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.