Articol scris de Dan M.

Salut Cetin si salut cititorilor tai. Sunt un old-fashion guy. Stiu asta, nu trebuie sa-mi amintiti. Tocmai din acest motiv scriu urmatoarele randuri.

 

Domnule presedinte,

Doresc sa va dau succint niste motive mai mult decat intemeiate pentru ca dumneavoastra sa doriti sa aveti o dezbatere impotriva doamnei Viorica Dancila.

1. Cavalerismul
Sunteti un teuton, domnule presedinte, fie ca negati asta sau nu. Reprezentati varful diplomatiei romanesti la cea mai inalta treapta.Negarea si fuga nu fac parte din fisa postului. Iar la modul cavaleresc,
nu se refuza o doamna.

2. Nu toti votantii doamnei Viorica sunt blocati pe un singur buton, cum nici ai dumneavostra nu sunt.
Putem spune ca parte din electoratul doamnei sunt mai… dar nu uitati ca v-ati declarat presedintele tuturor- TU-TU-ROR (rar, asa cum va place dumneavostra sa rostiti) romanilor.
Romani buni, prosti, cumparati, indoctrinati, destepti, inculti, nespalati, diaspora, intelectuali. Inca o data, TU-TU-ROR romanilor.

3. Va vrem transpirati.
Vrem ca o data la 5 ani sa va vedem motivarea, zvacul si dorinta de a fi presedinte. Vrem sa vedem lupta si zvarcolirea. Vrem sa vedem ca nu ati adormit la post si vrem sa auzim ce faceti in continuare.
Si nu vrem sa le auzim prin comunicate de presa sau de la un interviu prietenesc cu presa in timp ce stam picior peste picior si sorbim din cafeluta. Iar lupta si ambitia se va vedea cand vom avea fata in fata
2 (doua) persoane care isi doresc acelasi lucru. Si da, atunci o sa stiu pentru ce ma duc la vot.

4. Nu va luati dupa sefii de campanie.
Este posibil ca mergand pe acest drum, al tacerii si al neimplicarii, sa castigati statisticile. Dar e mai mult decat sigur ca veti pierde inimile celor care au crezut ca poate…
O sa intrati in istorie ca un presedinte de catifea, usor implicat, visator. Am mai avut unul. Nu, multumim.

5. Ne trebuie un presedinte!

Ce-o fi el, barbat sau femeie! Dar vrem un presedinte nascut din dorinta votantilor, nu dintr-o defecatie analitica.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.