Bănuiesc că deja știți că domnul Klaus Johannis, candidatul PNL la președinție, a anunțat că face conferință de presă slash dezbatere cu ce jurnaliști vrea el, aleși pe sprânceană și întrebări la fel. Nici măcar Trump, cât e el de imbecil, nu a îndrăznit să facă asta, iar când a anunțat că taie acreditatea la casa albă pentru CNN, i-au sărit în cap inclusiv trusturile de presă care sunt plătite de el. Dar astea sunt detalii.

Ce e important este cum ar fi trebuit să reacționeze un jurnalist adevărat la mizeria asta.

Am fost sunat de Administrația Prezidențială, care mi-a spus, de altfel, că sunt primul sunat și invitat atât în calitate de formator de opinie cât și de reprezentant al Digi24. Am spus doamnei în cauză că eu nu sunt angajat al Digi24, prin urmare nu pot de capul meu să reprezint postul. A insistat doamna: Acestea sunt calitățile în care vă invităm. Am sunat conducerea postului Digi24 și am comunicat: Iată ce vrea Cotroceniul. Conducerea a fost în primă instanță de acord ca eu să reprezint Digi24 deși nu sunt angajat. Eu m-am gândit: nu e normală invitația asta nominală, dar or fi ăștia zgârciți, vor să comaseze postul meu de formator de opinie cu cel de la Digi24. A avut loc a doua convorbire, în care mi s-au lămurit niște lucruri. Acolo am văzut că e vorba de invitații nominale către alți jurnaliști, către toți jurnaliștii invitați și că e un număr foarte restrâns, până în zece. Păi asta arăta ca o recepție exclusivistă a președintelui Iohannis. Și am spus: nu se poate așa ceva, domnul președinte nu are dreptul să facă el selecția jurnaliștilor. Ce înseamnă? Sunt jurnaliștii care îi plac domnului președinte, puțini, care îi plac și care sunt invitați acolo. Eu nu vreau să mă număr printre jurnaliștii preferați de domnul Iohannis, cum nu vreau să mă număr printre jurnaliștii preferați de niciun alt politician. Prefer să fiu detestat de toți. Prin urmare, am comunicat Cotroceniului că nu voi veni la această dezbatere.

Zice Cristian Tudor Popescu, nebun, dar decent și profesionist în nebunia sa. Presa nu aparține niciunui politician sau, cel puțin, nu ar trebui să aparțină, iar Administrația Prezidențială, cea care, într-un mod ciudat de ilegal, s-a ocupat de eveniment, nu are niciun drept să facă asta, să selecteze jurnaliștii în funcție de buni și răi, favorabili sau nefavorabili, pentru că președinția nu e a lu mă-sa lu Johannis.

Ne enervăm că Gabi Sârmuliță își face campanie electorală plătind reclame la tv din bugetul primăriei, dar e normal ca Administrația Prezidențială să se ocupe de campania electorală a unui candidat la președinție.
Le morts de sa mere.

E interesant că mulți oameni consideră normal genul acesta de comportament. Dă-o dreacu pe Dăncilă, e proastă, să nu se coboare la nivelul ei, votanții psd nu au dreptul la dezbatere, pentru că sunt analfabeți, noi vorbim doar intelectualilor din PDL, USL sau cum se mai numește partidul unde defulează Rareș Bogdan. Dă-i dreacu de jurnaliști, cine plm sunt jegurile alea care nu înțeleg care este dreptatea și ordinea, niște psdiști. Dar psd ne-a gazat în piață și drepturi și libertăți. Right. Procentual, grosul acestei populații simte nevoia unui tătuc care să ne conducă cu mână de fier. De aia încă unii din voi ejaculează în propria gură cu gândul la băsescu și tânjesc să apară următorul gunoi alcoolic care să le zică ce să gândească și cui să dea foc, ca să fie bine, să nu fie rău.

Da, lumina libertății și democrației se întrevede la orizont. În ritmul ăsta, o să ajung să cer permisiune sau să fac poll pe site ca să scriu de rău despre incompetentul ăsta care a frecat-o 5 ani iar acum are aroganțe între urechi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.