Așa cum am anunțat tot aici, în sfârșit s-a lansat, în mod oficial, aplicația FREE NOW, cea mai mare platformă europeană de mobilitate urbană, deținută de Daimler și BMW și singura aplicație din România care integrează atât taxi, cât și ridesharing.
În cazul în care nu mai țineți minte cu ce avantaje vine FREE NOW, o să vi le amintesc eu:

– Poți comanda mai multe mașini simultan, din aceeași aplicație, cu adrese de destinație diferite. M-am lovit de asta, când trebuia să o duc pe soacră la gară, pe nevastă la medic, iar eu nu aveam mașină, pentru că era în service. Destul de trist, să știți.

– Nu există tarif dinamic. Știți cum e dimineața când șoferii de la competiție închid aplicația, așteptând să vină surge, după care intră toți? Iată, un lucru bun, nu va mai fi posibil. Prevăd că o să fie cam aglomerație la FREE NOW, în felul ăsta, mulți oameni sunt enervați de chestia aia.

– Se poate plăti cu cardul, normal, în aplicație, dar merge și cash, pentru momentele alea în care nu ai bani pe card pentru că a rămas prea multă lună până la salariu sau când vrei să eviți prietenii care ar vrea și ei o cursă, de pe cardul tău, că nu se simte.

Cu prilejul lansării, FREE NOW este FREE pentru bucureșteni, mai exact pentru primii 100 000 dintre ei care folosesc aplicația, în limita a 20 de lei, folosind codul promoțional PrimaCursa. Tot cu aceaastă ocazie, toate plățile cu cardul vor avea un discount de 50%, până pe 15 decembrie. Aș zice că e momentul să vă grăbiți.
Și restul României poate fi liniștit, vor beneficia și ei de aplicație în perioada imediat următoare.

Puteți descărca aplicația (android și iOS) și nu uitați, Free Now va funcționa în paralel cu Clever, o perioadă, dar nu va importa nimic din Clever, contul vostru va fi nou și curat. De reținut că toate bonusurile și promoțiile vor fi disponibile exclusiv în aplicația FreeNow.

Acum, trecând peste informațiile de aici, a mers cineva cu FREE NOW până acum? E chiar așa mișto cum se spune?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.