Ieri mi-am întrebat grupul de whatsapp și am primit răspunsuri nesatisfăcătoare. Majoritatea celor pe care le frecventam s-au transformat în hipsterisme de alea unde e de apreciat că te bagă chelnerul în seamă și, eventual, trebuie să te ridici în picioare să îl saluți, dacă binevoiește să îți aducă mâncarea.

Pe lângă asta, nu mai găsești mâncare normală, toate s-au transformat în os de crocodil subtil flambat cu lichior din oua de cangur, cu garnitură de ciuperci tibetane pe pat de durian. Aș vrea să ajung și eu la un local, cu chelneri care își știu meseria și știu că sunt acolo să te servească, pentru că asta e munca lor și nu se cred desconsiderați pentru asta, să cer o mâncare care să fie bună și suficientă, nu 3 flegme de supă de castravete fără coajă, să fiu servit rapid și să mi se aducă nota atunci când o cer, nu după 30 de minute, timp în care eu mă uit la chelner și văd că nu face nimic, dar așa e regula casei, să aștepte clientul, să înțeleagă că i s-a făcut o onoare.

Există așa ceva?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.