Bănuiesc că știți că criminalul Gelu Voican Voiculescu a fost lovit în cap de un bătrân, în timp ce se afișa mândru la comemorarea loviturii de stat din decembrie 89. Bravo, foarte bine, la mai mare, sper să nu fie ultimul și să mai vedem de astea.

Întrebarea mea este De când jandarmii dau publicității fotografii cu oameni de pe stradă, cu denumirea de suspect? Omul din poză poate fi oricine, în fotografie nu face nimic. Ar putea fi orice fel de om, opozant, nevinovat, orice. Pe baza cărei legi jandarmeria dă către presă acest gen de informări? Unde este prezumția de nevinovăție care e valabilă până la o decizie a unui judecător, definitivă?

În altă ordine de idei, puneți-vă în pielea acestui om. Conform murderilor de la jandarmerie, are 65 de ani. La revolutie avea 35 de ani. Și-a văzut familia chinuindu-se pe vremea foametei ceaușiste, după care a văzut, poate, cum mor din ei pe străzi. Și-a văzut, cu siguranță, prieteni uciși de armata aceea pașnică în care avem atâta încredere. L-a văzut pe ceaușescu ucis, într-un simulacru de proces, organizat de Gelu Voican, proces făcut la comandă, cu decizia de ucidere pe masă, ca să nu poată vorbi. Și-a văzut visele distruse de aceiași comunniști care au fost la putere și înainte de 89, doar că acum erau nababi bogați, precum inginerul Dan Iosif, care ieșea din fostul CC cu saci de bani în cârcă, motivând că sunt confiscați pentru revoluție.

După care l-a văzut pe criminalul Gelu Voican, dăruit cu direcțiunea institutului pentru revoluție, el și cu Iliescu, venind să participe la comemorarea celor uciși DE EL.

Iar jandarmeria îl vrea căutat/prins/arestat. Pentru că justiție, da?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.