De data asta a pățit-o și Godină, care e la o lovitură de decizia pe care am luat-o toți, la un moment dat, fiecare cu a mă-sii și hai să ne vedem de treabă.
Eu, de câteva ori. Alexa a fost mai funny, cu țiganii din Pata Rât, care mai aveau un pic să îi ia la bătaie angajata, pentru că îi duce în apartamente și le ia locurile de pe groapa de gunoi.

Un lucru ar trebui să fie clar. Foarte puțini oameni ajung în HALUL ACELA de rău, fiind, de fapt, oameni buni. Da, știu, orice prostituată are o poveste lacrimogenă dar, la final, e doar o prostituată care a ales să câștige 50 de lei pentru 3 minute de muncă, decât pentru 8 ore.

Oamenii ajung atât de jos pentru că sunt ei înșiși jos, dpdv uman. Îi vezi de la distanță și îi citești. Acum câțiva ani participam plin de suflet și lacrimi la o campanie de ajutorare a unor oameni nevoiași, care mâncau de la masa săracilor și erau vai de capul lor. Aveau 3 telefoane mobile. Trei. Țigările fumate de părinți costau mai mult decât masa primită de la cazanul public.

Vreți să ajutați oameni? Căutați-le de muncă. Dacă sunt fericiți că faceți asta, dacă se duc la muncă, dacă rezistă acolo, puteți încerca să mergeți mai departe. Dar vă spun eu, lipitorile de genul vor renunța, în primul rând, la muncă, pentru că munca e jenantă.

Între timp, aveți grijă de voi și ai voștri, dacă aveți bani de donat, donați-i unei cauze sociale despre care știți și care are rezultate, iar restul sunt rugați să se descurce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.