Deci stai, cum, Daniel Constantin, băiatul de casă a lui Voiculescu, MÂNA DREAPTĂ A LUI VOICULESCU, este într-o funcție de conducere în partidul schimbării, în partidul care va înfrânge ciuma roșie și va lua țara înapoi de la PSD, în numele nostru, al tuturor? Daniel Constantin, promotorul OUG13, cea care ne-a scos în stradă prima oară, devine putere de decizie în cadrul celui mai curat, mai spălat și mai uscat partid din românia, singurul partid care a reușit să înglobeze PDL-ul lui băsescu și să spună că nu e adevărat?

A ieșit alaltăieri așa numitul barometru EuropaFM, cu intențiile de vot, unde vai, PNL are un neverosimil 45%, mă-nțelegi, e cel mai iubit partid român. Desigur, nimeni nu mai ține minte că așa numitul barometru EuropaFM e un gunoi care are aceeași valoare ca și sondajele pe care le facem pe internet.

Între timp, toate sunt la fel. Nu s-a modificat legea alegerii primarilor în 2 tururi, așa cum preconizam, pentru că avantajează PNL-ul, se fură în draci, toate deconcentratele au acum șefi PNL, toate inspectoratele școlare șefi PNL, totul e bine. Așteptăm anticipatele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.