foto: reddit.com

Știți că mai vorbim noi, din când în când, de eroii străzii care, după ce au văzut multe filme cu eroi, sunt gata să sară în apărarea dreptății, convinși fiind că răul cade secerat la primul Ce bă, ești șmecher.

Azi mai avem un erou. Din nefericire, un copil. Sunt sigur că familia copilului este foarte fericită că acum au un erou care a avut parte de un articol de fundal pe hotnews, articol deja uitat de internet. Ba și mai mult, femeia salvată va merge și se va călugări, dăruindu-și viața lui dumnezeu, drept recunoștință pentru sacrificiul suprem făcut.

Repet. Dacă singura voastră tangență cu bătaia sunt filmele de la televizor și smotocelile din curtea școlii, nu mai încercați să fiți eroi. Sunați la poliție, țipați, faceți zgomot, orice altceva, dar nu mai încercați să deveniți apărătorii dreptății. Pentru că, în cele mai multe cazuri, agresorul știe ce face, spre deosebire de voi și, dacă aveți noroc, luați doar bătaie, ca Mircea Badea de la Motociclist.

Dacă nu, o femeie îndurerată vă va face câțiva ani pomenile de sâmbăta morților. După care vă va uita toată lumea.
Nimeni nu își aduce aminte de morți mai mult de o generație.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.