Manelistul Dani Mocanu a fost trimis în judecată de procurori pentru că instigă la ură contra femeilor într-un clip.

Sunt zeci, sute, mii de filme, clipuri muzicale de toate felurile care transmit mesaje de genul acesta. Este, într-un fel sau altul, artă, mai bună, mai suburbană, dar intră în categoria artă. 50 shades of grey ne arată că dacă te violează un miliardar, e un joc al seducției, dacă o face un țigan amărât, e crimă. Asta doar așa, ca să citez for fun. Gândiți-vă la toată muzica pe care o ascultați, tot trapul mizerabil, Șatra Benz and shit, toate gunoaiele de semirap, toți paraziții care îi dau mwe curwei pe bloc, toate mizeriile posibile care invadează zilnic spațiul public. Și totuși, niciun procuror nu s-a sesizat. Dar Dani Mocanu e un țigan, nu?

Da, Dani Mocanu e doar un țigan manelist. Deci ce face el, pentru ai lui, nu e artă, nu e muzică. E instigare prin orice mijloace, pentru că e doar un țigan în românia. EVIDENT!

Între timp, un român alb și frumos, Dorin Florea, primarul din Târgu Mureș, face recensământul țiganilor, lucru ilegal. Același român alb, Dorin Florea, declară că dorește să facă controlul natalității țiganilor, pentru că se înmulțesc prea mult și îl doare în cur de cine în numește nazist, țiganii trebuie reduși ca șeptel.

Știți cine s-a sesizat aici? Nimeni, deși ce face el sunt infracțiuni. Niciun procuror, nimeni, doar amărâtul ăla de Asztalos Csaba de la CNCD, ale cărui decizii sunt fix pix pentru oricine.
Dar Dorin Florea nu e țigan, are drepturi, e primar, nu-i așa? Dorin Florea poate face și poate spune ce vrea, e român verde în țara lui, spre deosebire de țiganul manelist Dani Mocanu, care face muzică proastă pentru ai lui.

ABI TALENT FOREVER!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.