Mă uitam, legat de faza asta cu coronavirusul chinezesc, la nivelul de dezinteres și manipulare pe care îl au guvernele europene, în special, față de cetățenii lor. Pur și simplu totul se tratează la nivelul Tăriceanu, adică e la ei, nouă nu ni se poate întâmpla, stați liniștiți, am pus niște afișe în aeroport, totul va fi bine.

A fost de comă cu guvernul francez care a anunțat calm că la ei nu are cum să ajungă coronavirusul, iar a doua zi erau deja 3 bolnavi declarați. Surpriză, a avut cum să ajungă.
Și nu înțeleg, care este țelul acestui comportament? De ce oamenii nu sunt anunțați corect, de ce nu există o campanie de informare a populației pe temă și despre cum se poate evita îmbolnăvirea? Bine, nu prea se poate evita, pentru că…

În rest, pe o notă absolut stupidă, s-a activat cioclul Olivia Steer, care are o rețetă împotriva coronavirusului. Serios, femeia asta ar trebui condamnată pentru crimă, iar ea umblă pe stradă, fără probleme.

Pe partea serioasă a bolilor transmisibile, e posibil ca, din februarie, vaccinarea să devină obligatorie. Vedem, mai e mult până departe, dar sper să se realizeze.

Problema este că unele vaccinuri nu există, iar pe stat îl doare în cur. În septembrie am vrut să ne vaccinăm toți antigripal. Surpriză, în farmaciile în care am fost, nu am găsit vaccinul nicăieri, nu mai zic de medic de familie. Iar când am găsit, târziu, copiii deja luaseră prima tranșă de viroză de la școală și cam aia a fost. Să vă zic și de faptul că rotarixul, atât de important pentru bebeluși, se găsește cu rezervare și dacă ai noroc? Și ce mișto e să alergi prin oraș cu el în geantă frigorifică? Bine, știu, puteam să îi dau uleiuri esențiale, nu să îi bag mercur în corp, dar asta e…

În plus, la partea cu vaccinările, eu aș vrea să văd pedepse cu ÎNCHISOAREA pentru medicii care vor emite, CU SIGURANȚĂ, adeverințe medicale de vaccinare în fals. Pentru că, se știe, 100 de lei înlocuiesc probitatea profesională foarte bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.