Nu am fost neapărat nemulțumit de sistemul deja existent pe Golf, dar nevastă-mea a zis că ea, fără Waze accesibil ușor, nu se mai urcă în mașină, adică cum să am eu pe Honda iar ea să nu aibă pe bijuteria ei de golf?

Evident, am cumpărat tot de la Eonon, nu schimbi echipa câștigătoare. Comanda a fost dată acum 5 zile. Azi dimineață mi-a livrat-o cargusul, la fix 5 zile distanță.

De menționat că livrările se fac din UK, deci nu se plătește vamă, nu trebuie să treci prin MIZERIA ÎNGROZITOARE numită DHL, cod EORI și sute de lei date doar pentru că au exclusivitate la ceea ce fac.

De data asta nu m-a mai mâncat pe mine să o montez, m-am dus la oamenii care știu ce fac, adică băieții mei de la Tornado (Cristi, Sandu și Ninja), a durat vreo 2 ore cu totul, pentru că mi-au montat și camera spate care vine cadou, și dashcamul, nu cel cadou, ci un 70Mai Pro. Montajul costă 450 de lei cu TVA.

Despre unitate.
Se potrivește perfect, am impresia că merge la toate Volkswagenurile care au bord de genul acesta. Dacă o montezi corect, toți senzorii și toate prostioarele de pe mașină se afișează și pe unitate, ceea ce e super mișto, inclusiv senzorii de parcare, ceea ce e minunat, în cazul în care aveți soție ca a mea, care și-a luat permisul odată cu niște senzori fără de care nu se mai desparte.

În rest, e android normal, îți faci hotspot și instalezi ce vrei tu, funcționează brici, foarte rapid, ecranul e responsive, tot ce ai nevoie. Vine cu 2 GB RAM și 32 ROM la un preț absolut inegalabil pentru românia, 305 euro, adică 1502 lei cu tot cu transport. Nu există, în românia, unitate cu aceste specificații și acest preț.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați, unboxingul și chestiile relaționate nu sunt neapărat felia mea de plăcințică.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.