Mă gândeam că noi, în UE-ul cel hypercivilizat, ne-am constrâns într-o bulă departată tare de realitate celorlalte 7 miliarde de oameni de pe terra. Oameni care se omoară pe motive gen dumnezeul meu e mai bun decât dumnezeul tău, sunt american și petrolul tău îmi e necesar, hai să dăm un virus ca să oprim manifestațiile din Hong Kong și altele.

Sau, iată, vânzarea de rinichi. Acum, după cum îți e și norocul, 400 000 sau 800 000, depinde de care măreț doctor nefrolog dai, Domnul Eustace Osegale pare pregătit și e de la universitatea profesorilor din Benin, pe când domnul doctor Umar e de la clinica ce îi poartă numele, nu prea pare în regulă cu legalitatea, vă zic.

Aș fi curios dacă chiar sunt reale și ajungi acolo și îți donezi ambii rinichi unor domni bine negricioși sau e doar spam de ăla unde plătești taxe poștale pentru a-ți trimite oferta personalizată. Adică m-aș simți și eu mai bine dacă ar fi mafioți reali la mine în comentarii, nu săraci de ăia din vreun netcafe unde pedalează o cămilă în spatele barăcii, ca să aibă curent.

Și da, o avem și pe doamna Dăncilă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.