După ce o să treacă distracția asta cu sfârșitul lumii din cauza coronavirusului, mulți dintre voi vor rămâne cu niște stocuri babane de mâncare oarecum neperisabilă, gen conserve, tone de făină, (făină care, nedepozitată corespunzător, face viermi și mai puteți și sări în aer din cauza ei), uleiuri ieftine, ce ați mai apucat să devalizați de prin magazine.

Este în regulă, nu e o rușine că v-ați speriat, e normal și uman. Ceva și mai normal și uman ar fi ca, după ce trece prostia asta, să nu lăsați bunătate de alimente să se strice, ca niște români vajnici ce vă aflați.

Sunt atâția oameni care au nevoie de ajutor, inclusiv cu mâncare. Mergeți și donați din premultplinul vostru pentru niște bătrâni, pentru niște copii amărâți, mergeți la un adăpost de animale, cu siguranță vă vor mulțumi. Sunt paleți de ăia cu donații la Cora și Auchan, din câte știu, poate ar putea să se miște și celelalte marketuri mari și să înființeze locuri unde oamenii pot dona.

Hai, faceți loc, pentru că vine paștele și trebuie să cumpărați, iarăși, niște tone de cele cuvenite pe mese.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.