Sincer, mă așteptam să apară băieții imparțiali de la Rise Project cu dezvăluiri uluitoare despre Nicușor, ceva șpagă la meditații, nu ajută bătrânele să treacă strada, poate niște amintiri ale unui vecin, de când era copil și dădea cu ouă de la etaj după babe. (mi-am amintit acum, mi-e jenă de cât de tâmpit eram când eram mic și aruncam de la etajul 9 cu cartofi după oameni)

Dar am fost maxim de surprins să văd cum domnii de la Secu au dezgropat o veste din 2015 despre tatăl lui Vlad Voiculescu, declarat turnător. Mi se pare interesant cum se dorește scoaterea totală a lui Voiculescu din cursa politică, nu doar din cea de la primărie. A supărat pe cineva atât de tare, încât trebuie să părăsească scena.

Gurile rele spun că manevra este executată de către domnul Cioloș, care, din acest motiv l-a aruncat în gura leilor pentru primărie, știind că Nicușor va primi susținerea partenerilor de la USR. Pentru că Vlad are carismă, Vlad are suflet, Vlad chiar a făcut chestii fizic, punctual, pentru români, a salvat și încă salvează vieți, prin sistemul pus la punct de el. Prin urmare, Vlad e un pericol și trebuie tras pe linie moartă.

În rest, mizeria obișnuită înghițită pe nemestecate de publicul stupid. Copii care plătesc păcate ale părinților. Pentru că Vlad, care nici spermatozoid nu era atunci, e vinovat de ce a făcut tacsu în tinerețe. Sigur. Din 2015, acum a ieșit la iveală.

Voiam să zic clasicul Mai răsfirat, băieți, dar deja e bătaie de joc.
Ăla de la Hexifarma ce mai face?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.