Pentru băieții și fetele cu imaginație, nu mă refer la aia fizică, ca să nu avem vorbe.
Se dă un candidat la primărie, întâmplător de la USR, dar asta e irelevant. Candidat care are un mesaj.

Obiectivul: zero câini vagabonzi.

Haitele de câini vagabonzi sunt în creștere. Sunt locuri în Dobroești în care câinii vagabonzi sunt din ce în ce mai greu de evitat.
Legea nu este respectată cu privire la câinii de rasă comună. Vom asigura măsuri de prevenire a eliberării câinilor vagabonzi pe străzile din Dobroești și prinderea câinilor vagabonzi.

Un mesaj normal, nu? După moartea lui Ionuț, s-a demonstrat că prinderea și uciderea câinilor vagabonzi ESTE soluția, câinii au dispărut de peste tot, rar mai apar, lăsați de băieți de ăștia care trăiesc din exploatarea câinilor, dar dispar rapid, hingherii îi iau imediat.

De fapt, nu asta e idee, ci mesajele pe care le primește săracul om în comentarii. Repet, el este CANDIDAT la primărie, atât. Nu are nicio treabă cu primăria Dobroiești, managementul ei, nimic.

Pur și simplu persoanele cu handicap psihic din comentarii îl fac pe om responsabil de toate nerealizările lor din Dobroiești. El este vinovat că nu sunt spații verzi, el este vinovat că se construiește haotic, el e vinovat că nu au străzi. A, și e vinovat că vrea să scape de câini, evident, câinii nu sunt problema. Citiți comentariile, dacă aveți răbdare, eu am cedat nervos la un moment dat, nu ai cum să ai asemenea monumente de prostie în jur și să vrei să se întâmple ceva.

De aici se trag două concluzii.
Românii nu merită absolut nimic în afară de a fi jupuiți de PSD și de a fi mințiți. Oricine este fraier si vine încercând să pună în discuție problemele reale, serioase, este călcat în picioare de imbecilii care vor să li se promită ce au ei în cap. E irelevant dacă se îndeplinesc promisiunile, uitați-vă la mafiozzo de la sectorul 3. A furat, dar a și făcut. Iar soluția de a rămâne forever la putere este să îți ții pensionarii aproape. Cluburi de pensionari, reduceri la mizerii, băncuțe frumoase cu mese de șah plus discursuri despre incredibila lor importanță și cât de necesari sunt ei comunității și rămâi primar până te plictisești tu, cum a fost Mazăre, în Constanța.

A doua concluzie este că românii își furnizează, non stop, motive pentru a vota tot timpul PSD, PNL și toți cei care i-au futut până acum. Da, este un fel de sindrom Stockholm cu proști, așa este. Nu contează cine vine nou, nu contează dacă încearcă, sigur e rău, mergem și votăm tot pe jigodiile de până acum, pentru că măcar pe ăia îi știm. Ce dacă au furat miliarde, au distrus economia, au fost, ca PNL, miniștri ai transportului 25 de ani din 30 și nu au făcut 1 km de autostradă. Important e că ăștia noi nu au bască, ăla sigur se droghează, tacsu a fost turnător, Barna știu toți că a furat, Nicușor a dat meditații și tot așa.

Un popor care își merită soarta.
De sclavi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.